Als klein meisje stond ik voor het eerst in de balletles, trots als ik was op mijn eerste roze balletpakje! Vanaf toen ben ik blijven dansen. Klassiek ballet en moderne dans zijn altijd de basis geweest, maar er waren ook uitstapjes naar andere dansstijlen en bewegingsvormen.  

Zo kwam ik tijdens mijn studie Psychologie in aanraking met pilates en yoga. Wat me zo aansprak daaraan, was de bewuste (mindful) manier van bewegen. Pilates was daarnaast een goede aanvulling op mijn danslessen, omdat ik meer inzicht kreeg in hoe mijn lichaam werkte en hoe ik veilig en ‘functioneel’ (met de juiste inspanning) kon bewegen. 

Het positieve effect dat pilates op me had wilde ik ook anderen laten ervaren. Daarom volgde ik een opleiding tot pilatesdocent (STOTT PILATES®) en begon ik met het geven van pilateslessen. Ook specialiseerde ik me verder in bindweefselstimulatie, (yin) yoga, dans en pilates aan de ballet-barre. Sinds 2017 geef ik dansles bij RNL Zouk (www.rnlzouk.nl). 

In mijn lessen focus ik me op het overdragen van kennis en inspiratie vanuit mijn dans-, pilates- en yoga-achtergrond en wil ik graag overbrengen dat er in iedereen een unieke danser(es) schuilt! Zolang je maar beweegt op jouw manier, vanuit jouw mogelijkheden en vanuit jouw hart. Ik geef je graag het vertrouwen om te geloven in je eigen dans- en beweegmogelijkheden. Maar vooral wil ik je het plezier en de ontspanning laten ervaren die dans en beweging je geven!